transport robe

Posredovanje carinjenju robe


Veliko iskustvo i znanje u poslovima carisnkog posredovanja omogucava nam da brzo i bez problema resavamo za vas sva pitanja carinskih i spoljno-trgovinskih propisa i po Vašem ovlašćenju sprovodi sve neophodne formalnosti pred carinskom administracijom.

  • svrstavanje robe u carinsku tarifu

  • izrada i podnošenje zahteva inspekcijskim organima

  • izrada i podnošenje dokumentacije prilikom carinjenja

  • svi carinski dozvoljeni postupci

  • upotreba naše bankarske garancije u postupku carinjenja

  • zastupanje u upravnom postupku kod carinskih organa

 

 

Skladištenje

Skladistenje robe

Da bi sacuvali potpuni kvalitet vase robe koju saljete Eurotrade vam moze omoguciti i skladistenje robe pod kontrolisanim uslovima.


Saznaj više

Logističke usluge

medjunarodni transport

U svakom trenutku će te znati gde se vaša roba trenutno nalazi i moći će ta da pratite njen progres ka željenoj destinaciji po planu puta koji smo sa vama definisali.

 


Saznaj više

Zakažite prevoz

Popunjavanjem jednostavnog formulara zakažite prevoz robe u bilo koju evropsku destinaciju.

Carinjenje

medjunarodni transport

Veliko iskustvo i znanje u poslovima carisnkog posredovanja omogućava nam da brzo i bez problema rešavamo za vas sva pitanja carinskih i spoljno-trgovinskih propisa i po Vašem ovlašćenju sprovodi sve neophodne formalnosti pred carinskom administracijom.

 

Logističke usluge

medjunarodni transport

Pošto se upoznamo i analiziramo vaše poslovne procese nudimo vam logistička rešenja koja će ućiniti da platite manje. Skupa sa vama radimo na planiranju i organizaciji logistićkih aktivnosti a pritom i kotroli logistickih aktivnosti.

 


Saznaj više

Zbirni transport

medjunarodni transport

Kako bi vam izaslu u susret i pomogli sa cenom koštanja našeg prevoza u naše usluge smo uvrsili i zbirni transport robe. Zbirni transport podrazumeva da plaćate onoliko koliko robe imate.


 


Saznaj više

Kamioni Eurotrade

kamioni eurotrade

Koristimo kamione visokih performansi. Bedbednost i tačnostu su najbitnije stavke našeg poslovanja pa iz tog razloga redovno servisiramo naše kamione.

SCANIA R420

SCANIA R420