transport robe

Eurotrade d.o.o. - Prevoz robe


 

Eurotrade d.o.o. kompanija za prevoz robe je osnovana 1990. godine. Sa vise miliona predjenih kilometara po svim zemljama Evrope, a i sire, mozemo reci da smo za sve ove godine stekli neverovatno veliko iskustvo u prevozu robe svih vrsta. To iskustvo u transportu robe nam daje za pravo da kazemo da smo sigurno kompanija broj 1 u Srbiji kada je u pitanju tacnost i sigurnost vaseg tovara. Iskustvo nasih vozaca je svakako garancija da ce vasa roba biti prevezena na najsigurniji nacin, a nas vozni park je dovoljan da odgovori na sve vase zahteve po pitanju gabarita i tezine vaseg tovara. Za sve informacije i pitanja mozete nas kontaktirati putem formulara sa strane, ili putem brojeva telefona ili emaila koje mozete naci na stranici kontakti.

Podaci o firmi:

Maticni broj: 08205426

Sediste: Subotica

Osnovano: 07.09.1990.

PIB: 100852445

Poslovno ime: Eurotrade preduzece za spoljnu i unutrasnju trgovinu i transport doo

Skraceno poslovno ime: Eurotrade doo Subotica

Kamioni Eurotrade

kamioni eurotrade

Koristimo kamione visokih performansi. Bedbednost i tačnostu su najbitnije stavke našeg poslovanja pa iz tog razloga redovno servisiramo naše kamione.

SCANIA R420

SCANIA R500

Prikolice velikih gabarita

Skladistenje robe

MEGA prikolice nosivosti 25500kg (25.5 tona)

Zakažite prevoz

Popunjavanjem jednostavnog formulara zakažite prevoz robe u bilo koju evropsku destinaciju.

Carinjenje

medjunarodni transport

Veliko iskustvo i znanje u poslovima carisnkog posredovanja omogućava nam da brzo i bez problema rešavamo za vas sva pitanja carinskih i spoljno-trgovinskih propisa i po Vašem ovlašćenju sprovodi sve neophodne formalnosti pred carinskom administracijom.

 

Skladištenje

Skladistenje robe

Da bi sacuvali potpuni kvalitet vase robe koju saljete Eurotrade vam moze omoguciti i skladistenje robe pod kontrolisanim uslovima.


Saznaj više

Logističke usluge

medjunarodni transport

Pošto se upoznamo i analiziramo vaše poslovne procese nudimo vam logistička rešenja koja će ućiniti da platite manje. Skupa sa vama radimo na planiranju i organizaciji logistićkih aktivnosti a pritom i kotroli logistickih aktivnosti.

 


Saznaj više

Zbirni transport

medjunarodni transport

Kako bi vam izaslu u susret i pomogli sa cenom koštanja našeg prevoza u naše usluge smo uvrsili i zbirni transport robe. Zbirni transport podrazumeva da plaćate onoliko koliko robe imate.


 


Saznaj više