transport robe

Zbirni transport robe


Zbirni transport robe je vrsta prevoza robe gde se prostor u kamionu sa prikolicom deli izmedju vise klijenata. Na taj nacin mozete visestruko da ustedite novac jer cete platiti samo onoliko koliko vasa roba zauzima prostora u prikolici, tj. cena prevoza robe u bilo koju zemlju Evropske Unije ce vas kostati daleko manje nego da zakupljujete celokupan kamion.

Cena prevoza ce na taj nacin za vas biti daleko manja i pristupacnija. Prilikom zbirnog transporta dolazimo po vasu robu i utovarujemo je na kamion, zatim kamion ide po robu ostalih klijenata i zatim krece ka finalnoj destinaciji. Vreme transporta zavisi od raznih faktora kao sto su vreme potrebno za prelazak granice i carinjenje robe, vremenski uslovi, zakoni u pojedinim zemljama i drugi bitni faktori.

Kamioni Eurotrade

kamioni eurotrade

Koristimo kamione visokih performansi. Bedbednost i tačnostu su najbitnije stavke našeg poslovanja pa iz tog razloga redovno servisiramo da bi mogučnost ne planiranih zastoja sveli na minimum.

Naši kamioni

SCANIA R42

SCANIA R420

Prikolice velikih gabarita

Skladistenje robe

MEGA prikolice nosivosti 25500kg (25.5 tona)

Zakažite prevoz

Popunjavanjem jednostavnog formulara zakažite prevoz robe u bilo koju evropsku destinaciju.

Carinjenje

medjunarodni transport

Veliko iskustvo i znanje u poslovima carisnkog posredovanja omogućava nam da brzo i bez problema rešavamo za vas sva pitanja carinskih i spoljno-trgovinskih propisa i po Vašem ovlašćenju sprovodi sve neophodne formalnosti pred carinskom administracijom.

 

Skladištenje

Skladistenje robe

Da bi sacuvali potpuni kvalitet vase robe koju saljete Eurotrade vam moze omoguciti i skladistenje robe pod kontrolisanim uslovima.


Saznaj više

Logističke usluge

medjunarodni transport

Pošto se upoznamo i analiziramo vaše poslovne procese nudimo vam logistička rešenja koja će ućiniti da platite manje. Skupa sa vama radimo na planiranju i organizaciji logistićkih aktivnosti a pritom i kotroli logistickih aktivnosti.

 


Saznaj više

Zbirni transport

medjunarodni transport

Kako bi vam izaslu u susret i pomogli sa cenom koštanja našeg prevoza u naše usluge smo uvrsili i zbirni transport robe. Zbirni transport podrazumeva da plaćate onoliko koliko robe imate.


 


Saznaj više